In 2012 had ik zoveel gedichten geschreven dat ik besloot een uitgever te zoeken. Met Boekscout te Soest werd de samenwerking aangegaan en in juni verscheen de eerste dichtbundel “Woordenstroom." Het promotiegedicht van de bundel heette "Ketting rijgen." RTV Drenthe besteedde aandacht aan de bundel in de zomer van 2012. Lees hier het artikel in Contact Ruurlo met als kop Margrieta van Laar schrijft haar eerste dichtbundel.

Dit smaakte naar meer en in december verscheen de tweede dichtbundel met de titel “Ontsnapping." Het promotiegedicht heette "Liefde." De derde bundel “Fluisteringen” die in 2017 uitkwam, beschreef ik wat algemenere onderwerpen zoals bijvoorbeeld een gedicht over de dood van prins Friso.

Publicaties naar aanleiding van mijn dichtwerk:

In het magazine “Mijn Magazine” stond een mooi artikel over mijn passie. Hierin leg ik uit waarom ik zo graag gedichten schrijf.

Lees hier het artikel in Achterhoek Nieuws dat verscheen ter promotie van mijn derde dichtbundel "Fluisteringen". De kop van het artikel is Juiste snaar raken met zo min mogelijk woorden.

Lees hier het artikel in Berkelland Nieuws dat ook verscheen naar aanleiding van het uitkomen van "Fluisteringen." Hier was de kop Mijn liefde voor taal is groot.

Kopen van de dichtbundels:

De bundels zijn via Boekscout of de plaatselijke boekhandel te koop. Ook kun je bij mij een dichtbundel kopen. De kosten voor een bundel zijn:

Woordenstroom € 13,45;

Ontsnapping € 13,45 en

Fluisteringen € 15,45.