Het schrijven van eenvoudige taal is mijn specialiteit met altijd een knipoog. Humor en zelfspot vind ik belangrijk in teksten, naast herkenbaarheid. Ik schrijf teksten op verschillende niveaus maar het liefst in eenvoudige, herkenbare taal. 

Voor het SW-bedrijf Delta heb ik veel teksten geschreven. Hier was het belangrijk om eenvoudige taal te gebruiken. In bijna alle verhalen stond de mens centraal. Geschreven werd voor het Delta Magazine; een relatiemagazine dat naar 750 relaties ging en het personeelsblad de 3hoek. Maar ik schreef ook persberichten, voor de website en folderteksten.

Een ander project waar ik mee bezig ben geweest op schrijfgebied was voor de ondernemersvereniging in Ruurlo. Hier schreef ik in 2017 korte tekstjes over de ondernemers waarbij de beleving voorop stond. Lees hier het artikel in Achterhoek Nieuws met de kop Boekje Mooi in Ruurlo ziet daglicht.

Op dit moment schrijf ik veel teksten voor een interne nieuwsbrief bij mijn huidige werkgever, waarbij de medewerkers over het reilen en zeilen van hun afdeling worden geïnformeerd door de directie. Hierbij staat herkenbaarheid voorop.

Opdrachtgevers waar ik schrijfwerk voor heb gedaan:

  • "Mooi in Ruurlo" te Ruurlo
  • "Delta Werkt" te Zutphen
  • "Volkshuis" te Zutphen
  • "Ribe Reintegratie" te Zutphen
  • "Slot Architectuur" te Ruurlo